Skriv til mig...
Jeg håber du vil skrive til mig enten her på siden eller på min e-mail som du finder under kontakt. Alle kommentarer er velkomne!

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Robert Reel, d. 28-02-2018
DFS Business lån, Finansiering Solutions

Har du en lucreativ forretningsidé eller en eksisterende virksomhed, der har brug for finansiering? Ligegyldigt hvilket forretningsområde du er i, vi er her for at hjælpe dig med lån til Start, Udvid og Grow Your Company med en overkommelig rente på 3%. Vi har arrangeret over 600 millioner dollars i finansiering til vores kunder og behandler mere end 50.000 applikationer om året! Kontakt os i dag via email: dominionloanfirm.ltd@gmail.com


E-mail:
Skrevet af kevinluo, d. 31-08-2016
Flot hjemmeside, gode billeder.


Hjemmeside: http://www.kevinluo.dk
Skrevet af Anita Zophia, d. 06-12-2012
Smukke malerier! Tak for kigget :)

Kunstneriske hilsner fra Anita Zophia
www.gallerianita.com


E-mail:
Hjemmeside: www.gallerianita.com
Skrevet af Malene, d. 22-10-2012
En hjemmeside til at blive i godt humør af :-)


Skrevet af Torben, d. 02-06-2011
Sikke en fin side og nogle pragtfulde billeder..

Hav en god dag..


Hjemmeside: http://thailand-rejser.com/
Skrevet af Frans, d. 01-04-2011
Super fede og farverige malerier.


Hjemmeside: http://flytillondon.dk
Skrevet af Birgitte Madsen, d. 26-01-2011
Hej Anny

Det er nogle dejligt farverige malerier. Det grå og beige vil vi lade andre om. Jeg synes, siden giver et godt indtryk af dine malerier.

Kh.
Birgitte


E-mail:
Hjemmeside: www.birse.dk
Skrevet af Casper, d. 01-02-2010
Rigtig fin side - du får lige en hilsen herfra :-)...


Hjemmeside: http://avisabonnement-tilbud.dk
Skrevet af Kirsten Pisani, d. 13-05-2009
Hei Anny!
En liten hilsen fra meg. En flott siden du har og utrolig flotte bilder. Man blir riktig glad over å se på de. Jeg bør kansje forklare hvem jeg er. Jeg Anne Grethe`s søster, er ikke sikker på om du husker meg. Ha en riktig fin dag!!
Mange hilsner fra meg. Kirsten


E-mail:
Hjemmeside: www.galleriskagerak-jomfruland.no
Skrevet af Anne-Lise Kristiansen, d. 18-07-2008
Kære Anny
Tak for sidst, dejligt at få talt godt sammen og at jeg lige nåede et kik på dine fine billeder.Inspirerende og hyggelig formiddag.
Som du kan se har jeg nu ny e-mailadresse.Hej hej fra anne-lise PS jeg prøver lige om jeg kan indsætte et billed her på siden..


E-mail:
Skrevet af Brynhild Bøtker Eriksen, d. 13-08-2007
Hej Anny.
Tak for sidst ved Gunhilds fødselsdagsfest. Det var rigtig hyggeligt at snakke med dig. Jeg kan rigtig godt lide dine billeder. Det er især farverne, der drager.
Det kunne være rigtig dejligt, hvis du kunne lave en udstilling i Herning engang. Vi har mange gallerier med gæsteudstillere, så der skulle være muligheder. Giv mig et praj, hvis jeg skal tage kontakt. brynhilderiksen@hotmail.com
Kærlig hilsen
Brynhild


E-mail:
Hjemmeside: http://brynhilds.blogspot.com
Skrevet af anne-lise, d. 21-06-2007
Kære Anny, det har jeg været længe om, at finde din hjemmeside, nu har jeg heldigvis fundet den.Og det er dejligt at sidde her, på IT-værkstedet og se dine billeder, som jeg holder meget af. Det var også dejligt at se din seneste udstilling og fantastisk at få lov til at følge din kunsteriske udvikling, ja og bare nyde billederne.Hej hej fra anne-lise.k


E-mail:
Skrevet af Bente - en af de fem..., d. 30-12-2006
Hej Anny.
Det er virkelig skønt at sidde og se på dine billeder. Særlig her i den mørke tid, hvor alting er gråt i gråt, så spreder dine dejlige og stærke farver lys og glæde, når jeg ser på dem. Jeg har altid været begejstret for dine dyr - fugle eller ulve o. s. v., da de er så udtryksfulde, men jeg kan også se meget i dine firkanter, der netop er lidt skæve og underlige, sådan at jeg får en særlig oplevelse ved at betragte dem.
Jeg bliver ikke færdig med dem lige med det samme, og derfor er det også svært at udtrykke det, jeg gerne vil med få ord. Måske er det netop ikke ved hjælp af ord, jeg kan beskrive dem men mere ved de oplevelser og følelser, de sætter i gang.
Jeg nyder virkelig, når du viser mig dine malerier og fortæller om dem. Bedst kan jeg lide at dvæle ved et enkelt billede og så lade koloritten og energien trænge ind og tale deres kraftfulde sprog til mig.
En dejlig oplevelse at du vil dele dette med mig, og jeg håber, at jeg også i fremtiden kan få del i dette dit indre liv, som er så rigt.
Kærlige hilsener og klø på.
Fra Bente.


Skrevet af Hilde Linna, d. 18-12-2006
Hei Anny!
Det var en virkelig spennende og flott hjemmeside du har laget! Håper jeg får anledning til å kommme på utstillingen din til sommeren!

Mange gode hilsner fra Norge- Hilde og Jeannette


E-mail:
Skrevet af Malene Kirkegaard Kräge, d. 05-12-2006
Hej mor,

tänk at Merete og jeg lige kigger ind samme dag. Hjemmesiden er blevet endnu flottere.

Malene


E-mail: